Over ons


Villa Verde is een hoveniersbedrijf dat met vakmanschap en plezier werkt aan kleine en grote projecten op het gebied van tuinontwerp-, -aanleg, -onderhoud en -beheer. René de Bruin zorgt daarbij samen met zijn team voor een goed resultaat.  Door ons persoonlijke contact met opdrachtgevers en onze brede kring van  professionele leveranciers komen we tot verrassende maatwerkoplossingen die door onze klanten worden gewaardeerd. Onze opdrachtgevers komen grotendeels uit de gemeenten Lochem, Zutphen en Deventer.

Op het gebied van onder andere tuinontwerp, grondwerk en bestrating  werken we samen met gerenommeerde regionale partijen, waarbij kwaliteit voorop staat.

Villa Verde is betrokken in de samenleving

Villa Verde geeft een praktische en persoonlijke invulling aan haar rol in de maatschappij. Dit doen we door lokaal mee te werken aan projecten die bijdragen aan de leefomgeving. Zo verzorgen wij al vele jaren (mede) het terreinonderhoud van het Openlucht Theater in Gorssel en verrichten we hand- en spandiensten in en geven advies aan de Zorgtuin Gorssel aan de IJssel.

Copyright © 2024 Villa Verde Tuinen - Designed by McVelsen IT Solutions
error: Content is protected !!