Grondwerk en bestrating


Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Villa Verde terecht voor het aanleggen van bestrating. Van eenvoudige tot luxe opritten, parkeerplaatsen,  terrassen en fraaie looppaden met (sier)bestrating, wij kunnen het voor u realiseren. Dit doen wij alleen in combinatie met tuinaanleg.

Bestrating en verharding is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, waarbij elke soort zijn eigen kenmerken en unieke uitstraling heeft.  Soorten waar u uit kunt kiezen zijn o.a. gebakken tegels, getrommelde tegels, betontegels, natuursteen en keramiektegels. Grind als verharding is ook een goede optie. De waterdoorlatendheid is uitstekend en het werkt preventief tegen inbraak. Met gebruikmaking van grindmatten wordt spoorvorming voorkomen en ontstaat een stabiele ondergrond.

Voorafgaand aan het aanleggen van bestrating voeren wij eerst nauwkeurig grondwerk uit. Dit is van belang om een duurzaam resultaat te behalen. Als het grondwerk niet goed zou gebeuren, zou de bestrating snel kunnen gaan verzakken. Na het grondwerk wordt de bestrating op professionele wijze geplaatst, precies volgens de met u gemaakte afspraken. 

Om de frisse uitstraling van uw bestrating te behouden is regelmatig onderhoud nodig. Dit kan door middel van de inzet van een professionele borstelmachine. Om mos- en onkruidgroei in voegen te voorkomen kunnen we deze met een voegmiddel vullen.

Copyright © 2024 Villa Verde Tuinen - Designed by McVelsen IT Solutions
error: Content is protected !!